18 Aralık 2009 Cuma

İngilizce Grup Pratik Dersleri

İngilizcem zayıf diye üzülmeyin!

Çok uygun fiyatlarla, hem de eğlenerek yabancı dilinizi geliştirme fırsatını sunuyoruz...

  • Seviyelerine göre ayrılmış olan gruplar halinde olacak derslerimizde, başta konuşma becerinizi geliştirirken, dil bilgisi, okuma, anlama, yazma ve dinleme becerilerinizi de ilerletebileceksiniz.
  • İsterseniz arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle birlikte grubunuzu siz de oluşturabilirsiniz.
  • Derslerimiz, en az 4 en fazla 10'ar kişilik gruplar halinde yapılacaktır. Ders mekanları Anadolu yakası ve Avrupa Yakası olmak üzere ikiye ayrılmıştır. Mekan bilgisi derslerden önce tarafınıza e-posta ya da telefon yoluyla bildirilecektir.
  • Hafta içi çalışanlar için dersler 19:00-20.30 arası yapılacaktır. Haftasonu gruplarında ise; Cumartesi - Pazar günleri 14:00-15:30 olarak düzenlenmiştir.

  • Derslerde kullanılacak materyaller, teknik donanım, not almanız için gerekli kalem ve kağıt, ders sonrası konu ile ilgili notlar bizim tarafımızdan ücretsiz olarak tarafınıza sağlanacaktır. Sizden sadece KENDİNİZİ getirmenizi istiyoruz! :)

  • Derslerimizde sıkıcı "geleneksel eğitim metodları"nı değil, eğlenceli, TAMAMEN öğrenciler tarafından uygulamaya yönelik "modern eğitim metodları" kullanılmaktadır ve içeriğin %90'ı sizler tarafından uygulamaya dayalıdır. Amacımız, eğlenirken öğretmektir.

  • Eğitmenimiz Cambridge Üniversitesi tarafından verilen, uluslararası İngilizce öğretmenlik belgesi "CELTA"ya sahiptir.

  • Ders içeriklerimiz:

- Grammar (Dil bilgisi eğitimi): Derslerimizin %10'inin dil bilgisine ayrılması taraftarıyız. Bu, ders içi uygulamalarda ve ders dışı aktivitelerinizde size kolaylık ve güven sağlayacaktır. Bu eğitim hem başlangıç hem de ileri seviyelerdki tüm öğrencilerimiz için konulmuş bir uygulamadır. Tek farkları seviyelere göre ihtiyaçların ve konuların farklılaşmasıdır.


- Reading (Okuma): Çeşitli okuma tarzlarını birebir uygulayabileceğiniz, aynı zamanda bolca yeni kelime de öğrenebileceğiniz bir eğitimdir.

- Writing (yazma): Daha çok ileri seviye öğrencileri için düşünülmüş, çeşitli yazı yazma (essay, e-mail, özgeçmiş vb.) tekniklerinin pratiğini içeren bir eğitim şeklidir.

- Speaking (Konuşma): Her dersin içeriğinde MUTLAKA olan, olmazsa olmaz bir eğitimdir. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, derslerimiz "ÖĞRENCİ ODAKLI"dır. Bu konuda sizlere dili kullanmanız için sizlere bol bol fırsat tanıyoruz. Yanlış konuşmanız önemli değil, önemli olan konuşmaya çalışmanızdır, bir süre sonra farka siz de inanamayacaksınız!

- Listening (Dinleme): Özel eğitim CD'leri eşliğinde duyarak İngilizce öğrenme tekniğidir. Bu CD'ler İngilizler veya Amerikalılar tarafından bizzat seslendirilmişlerdir. Bu, kulağınızın dilin orjinal kullanımına alışmanızı sağlayacaktır.

  • Eğitimlerimizde, yukarıdaki tekniklerden en az biri MUTLAKA uygulanır ve her ders değişiklik gösterir. Bu, dili hızla kontrol altına almanız için tasarlanmış bir eğitim şeklidir. İsteklerinizi, çalışmalarınızı ve paranızı riske atmıyoruz, size her açıdan yardımcı olmak istiyoruz!

  • Ücretimiz bir buçuk saatlik dersler için 30 TL'dir.

  • Derslerimize katılmak için ingilizcekonusabiliyorum@gmail.com adresine özellikle hangi alanda İngilizce eğitimine ihtiyacınız olduğu ile ilgili bir e-posta atmanızı rica ediyoruz. Daha sonra, size tarafımızdan kısa bir seviye tespit sınavı yapılacaktır. Bu, ihtiyaçlarınıza göre doğru eğitim almanız için gerekli bir basamaktır. Zamanınızı ve paranızı boşa harcamanızı istemeyiz...
Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle....

0 yorum: